BeeBole Features Menu

De leider in timesheettechnologie voor het web

Veilige timesheetgegevens, op elk moment beveiligd

intro tot onze veilige online timesheettechnologie

Wij zijn in de cloud geboren. In 2008 waren er slechts weinig online timesheetondernemingen, waardoor wij nu voorsprong hebben op de concurrentie als leider in tijdsregistratie voor het web. Als cloud-onderneming weten wij hoe we enkel met risicovrije, veilige technologie moeten werken. Voor de BeeBole Timesheet-app is geen installatie of onderhoud nodig en er zijn geen IT-kosten aan verbonden. Het systeem is altijd beschikbaar, 24/7 vanop elk toestel (en we kunnen opscheppen over onze 99,9% uptime). Elimineer het gebruik van papieren tijdskaarten of de investering in in-house tijdskloksoftware. Zeg nee tegen spreadsheeting of ponskaarten. Bewaar uw tijd en zorgen voor wat er echt toe doet.

Laat ons u in het kort de redenen verklaren waarom zoveel ondernemingen vertrouwen in ons hebben op het vlak van veiligheid en technologie, van kleine tot grote ondernemingen

Sterke encryptie

Gegevens ondergaan een 256-bit encryptie, hetzelfde niveau waar online banken gebruik van maken. Uw gegevens worden nooit als plain text verstuurd of ontvangen. Alle applicatiewachtwoorden worden salted en hashed (SHA).

Back-ups

Elke 8 uur wordt een backup gemaakt van uw BeeBole Timesheet-account. De laatste backup van de dag wordt gedurende een maand bewaard. De laatste backup van de maand wordt gedurende een jaar bewaard. Alles is versleuteld en bevindt zich op een fysiek onafhankelijke locatie.

Fysieke beveiliging

Ook de fysieke beveiliging in elke faciliteit waar onze servers staan bestaat uit verschillende niveaus. Ofwel is er een bemand controlepunt of hebt u enkel toegang tot het gebouw met een keycard. Eens binnen in het gebouw zijn er verschillende niveaus van fysieke beveiliging voor u de uitrusting bereikt, waaronder biometrische vingerafdrukken, handafdrukken, retinascans, keycards en PIN-codes. Onze uitrusting zit achter slot en grendel. Uw tijd is in goede handen, wees gerust.

Software beveiliging

Om bedreigingen van buitenaf te vermijden en uw gegevens te beschermen zetten wij alle middelen in om ongewenste inbreuken te detecteren en ertegen te beschermen, met technologieën zoals servers met firewalls, anti-virus software, encryptie van gevoelige gegevens in de databases en met SSL/TLS beveiligde connecties.

Netwerkbeveiliging

Wij hebben onze eigen interne monitoring solutions die ons op de hoogte brengen als er zich problemen voordoen en ze zo snel en efficiënt mogelijk aanpakken. We kunnen geen details geven over deze veiligheidsmaatregelen aangezien die informatie mogelijk gebruikt kan worden om deze systemen te omzeilen. U kunt echter op uw twee oren slapen dat wij proactief handelen wat betreft de veiligheid van ons netwerk.

Controlespoor

We verzekeren u ervan dat uw gegevens in veilige handen zijn met jaarlijkse controlsporen waardoor u de precieze geschiedenis van elke tijdsbijdrage terug kunt vinden.

Backups en exports

Geen angst om gegevens te missen. Wij voeren dagelijkse backups uit van de servers zodat we gegevenspunten tijdig kunnen herstellen. Als u een kopie van uw gegevens wenst of ze elders wenst te gebruiken (spreadsheets, enz.) dan kunnen alle timesheets geëxporteerd worden als CSV of PDF.

Zorgeloze online timesheets voor de 21e eeuw

Bewaar uw tijd en zorgen voor wat er echt toe doet. "Uw tijd is in goede handen."

Geen kredietkaart vereist

BeeBole Timesheet Functies: Meer dan tijdsregistratie alleen

• Tijdsregistratie
  • Timer voor realtime tijdsklok
  • Registreren van afwezigheden
  • Goedkeuringsflow
  • Automatische herinneringen
  • Flexibele machtigingen
  • Rapporten op maat
  • API & Integraties (Google Apps, ...)
  • Veilig en conform DCAA/AVG

>> Bekijk de volledige lijst <<

Door verder te gaan op deze website stemt u in met het gebruik van cookies. Meer informatie