Timesheet voor Google Apps

Exporteer tijdsgegevens naar Google Drive

BeeBole Timesheet voor Google Apps

Een timesheet-app voor de hele G Suite

Onze timesheet-app voor G Suite (Google Apps for Business) zorgt voor een probleemloze integratie met elke tool in de hele G Suite:

1. Eenmalig inloggen: log makkelijk in op BeeBole met uw bedrijfsaccount van Google.
  2. Exporteer met slechts één klik uw timesheetrapporten naar uw zakelijke Google Drive.
  3. Voeg Google-mappen als bijlage toe aan uw projecten, klanten en taken.
  4. Link uw zakelijke Google-kalenders aan projecten, klanten en personeel.

De eerste timesheet-app voor Google Apps

Een snelle en intuïtieve timesheet-app voor uw bedrijf waar duizenden grote, middelgrote en kleine ondernemingen in de wereld op vertrouwen.

Wij waren de eerste timesheet-app met Google Apps-integratie en nu zijn we de best beoordeelde timesheet-app in de Google Marketplace.

Hebt u een zakelijk domein bij G Suite (vroeger Google Apps)?

Met BeeBole Timesheet voor G Suite kan uw personeel zich inloggen op BeeBole met hun eigen bedrijfsaccounts voor Google. Werknemers, managers en executives zijn er in een oogopslag mee weg zonder training. Ze zullen het geweldig vinden!

BeeBole Timesheet Functies: Meer dan tijdsregistratie alleen

• Tijdsregistratie
  • Timer voor realtime tijdsklok
  • Registreren van afwezigheden
  • Goedkeuringsflow
  • Automatische herinneringen
  • Flexibele machtigingen
  • Rapporten op maat
  • API & Integraties (Google Apps, ...)
  • Veilig en conform DCAA/AVG

>> Bekijk de volledige lijst <<

Tijdsregistratie die u vlot integreert met G Suite

BeeBole Timesheet voor Google Apps maakt het eenvoudig om gebruikers aan boord te brengen, te registreren, delen en exporteren.

Geen kredietkaart vereist

Door verder te gaan op deze website stemt u in met het gebruik van cookies. Meer informatie