Prijzen

Eenvoudig & Flexibel

per persoon/maand

Geen kredietkaart vereist

• Wat is een persoon?

Personen verwijzen naar alle gebruikers die u aan uw organisatie kunt toevoegen: administrators, managers, werknemers, aannemers, freelancers, consultants.

• Hoe kan ik betalen?

Wij aanvaarden betaling met kredietkaart of via PayPal. Als uw onderneming het niet toestaat om met de kredietkaart te betalen kunnen we een regeling treffen voor een bankoverschrijving. Contacteer ons via BeeBole Support

• Wanneer begin ik te betalen?

We sturen u een e-mail op het einde van de proefperiode met alle betalingsgegevens. U kunt zonder problemen stoppen met onze app te gebruiken, maar wij hopen dat u dat niet doet.

• Zijn er kortingen?

Ja, abonneer voor een volledig jaar en bespaar 10%! NGO’s en scholen krijgen nog eens 10% korting. Neem contact met ons op BeeBole Support om ze te krijgen.

• Kan ik mijn abonnement opzeggen, upgraden of downgraden?

Jawel, op elk moment. U kunt de ene maand gebruikers toevoegen en ze de volgende maand weer verwijderen zonder verborgen kosten. Opzeggen kan op elk moment.

• Hoe kan ik meer gebruikerslicenties aankopen?

Log in op uw account en ga naar Instellingen > Account > Abonnement. U kunt hier licenties toevoegen of verwijderen. Wij passen uw factuur automatisch aan.

• Staat er een limiet op het aantal klanten of projecten?

Nee, u kunt zoveel projecten en klanten toevoegen als u wenst.

• Zijn mijn gegevens veilig?

Ja, lees de veiligheidsmaatregelen die wij elke dag nemen om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn.

• GRATIS voor één persoon

Er bestaat een GRATIS beperkte versie van BeeBole voor één persoon. U kunt van alle functies genieten behalve van Exports, Exports voor Quickbooks, API en teamkalender.

BeeBole Timesheet Functies: Meer dan tijdsregistratie alleen

• Tijdsregistratie
  • Timer voor realtime tijdsklok
  • Registreren van afwezigheden
  • Goedkeuringsflow
  • Automatische herinneringen
  • Flexibele machtigingen
  • Rapporten op maat
  • API & Integraties (Google Apps, ...)
  • Veilig en conform DCAA/AVG

>> Bekijk de volledige lijst <<

Ga nu aan de slag met tijdsregistratie

Flexibele timesheetprijzen. Volumekortingen.
Geen installatie-/annuleringskosten. 1-op-1-ondersteuning voor alle accounts.

Geen kredietkaart vereist

Door verder te gaan op deze website stemt u in met het gebruik van cookies. Meer informatie